Bibliotheek opent uitleenpunt in Oene

Op dinsdag 10 juni is in het Kulturhus in Oene een uitleenpunt van de bibliotheek Noord-Veluwe geopend.

In januari is er een afhaalpunt geopend in het Kulturhus, waar gereserveerde boeken opgehaald en weer ingeleverd konden worden. De afgelopen periode bleek dat er in Oene veel belangstelling is om te kunnen kiezen uit een collectie boeken ter plaatse. Daarom is het afhaalpunt omgevormd tot een uitleenpunt.

In de bibliotheek in het Kulturhus is sinds 10 juni een collectie met boeken voor de jeugd en voor volwassenen aanwezig. Het uitleenpunt is twee maal per week geopend, op maandagmiddag van 15.30 – 16.30 en op dinsdagavond van 18.30 – 19.30 uur. De vrijwilligers van het Kulturhus zorgen voor de uitleen en inname van de boeken. Ook helpen zij bij het uitzoeken en reserveren van boeken en dvd’s. De collectie boeken wordt iedere drie maanden gewisseld vanuit de bibliotheek in Epe, zodat er regelmatig nieuwe titels te vinden zijn. Ook blijft het mogelijk om boeken en dvd’s te reserveren vanuit de andere vestigingen van de bibliotheek Noord-Veluwe, die dan naar Oene worden gebracht.

Speciaal ter gelegenheid van de opening in Oene hoeven nieuwe leden in Oene in de maand juni geen inschrijfgeld ter waarde van drie euro te betalen. Om hiervoor in aanmerking te komen ontvangen ze in Oene een waardebon.

Alle leden van bibliotheek Noord-Veluwe kunnen gebruik maken van het uitleenpunt in Oene. Voor informatie over het lidmaatschap kunt u terecht op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl, Algemeen, Abonnementen & Tarieven.